Pravila Zajednice Sve navedeno je zabranjeno!

Vređanje, omalovažavanje, provociranje i zlostavljanje na bilo kojoj osnovi ili na bilo kakav način, bilo direktno, indirektno, zbog ljutnje, iz besa ili zbog drugih emocija, kao i radi "vraćanja istom merom" drugom igraču koji vas je vređao.

Upotreba clienata, modova, dodatnih programa ili sličnih stvari koji spadaju pod "hacker" kategoriju u igri. Ovo se odnosi na takozvane hakove, čitove, "regedite" i slično koji pružaju igračima prednost u igri.

Spam, smaranje, "zicanje" i slične iritantne stvari koje radite u bilo kom četu, privatnim porukama ili drugim kanalima za razgovor.

Svaka vrsta reklamiranja. Ovo pravilo se odnosi uglalvnom na reklamiranje drugih servera, web stranica, youtube kanala, klipova i sličnog.

Registracija i korišćenje više od jednog alt naloga na serveru. Ukoliko želite da vam napravimo alt, javite se nekom iz tima osoblja. Nemojte na svoju ruku raditi to.

Javno prozivanje za bilo koju vrstu haka, čita ili nekih drugih sredstava koji ne moraju biti direktno u igri ili povezani sa igrom, ali koji mogu pomoći igraču da dobije nekakvu prednost u igri. U ovo spada "dobar rič", "lep hak", "taj i taj ima čit" i slično.

Korišćenje /helpop komande za dopisivanje, smaranje, psovanje ili bikvo kakvo komentarisanje. Ukoliko ste ućutkani možete pitati osoblje da vam obrazloži razlog ili vam kaže kada će vam isteći mute. Prenosivanje poruka ućuktanih igrača na koji može indirektno uvrediti nekoga.

Korišćenje AFK Exploita (afk mašina, esc skakanje, bind, macro i slično).

Ovo se računa kao takozvani "RageQuit" i smatra se da je takvo nešto veoma ružno prema Vašim saigračima te kažnjavamo prekršatelje. Ovo važi samo ako igrač gubi.

Krađa i izbijanje lopte, afkanje u igri, davanje autogolova, namerno gubljenje i slično dok ste u igri je strogo zabranjeno.